UJEDINJENI SINDIKATI SRBIJE SVE JAČI I ORGANIZOVANIJI U SVIM DELATNOSTIMA

admin USS 19/07/2013 0

Pod sloganom, „Novi sindikat za novo vreme“ održana je, još jedna u nizu, Izborna skupština Ujedinjenih Sindikata Srbije – Zavod za zaštitu zdravlja radnika „Železnice Srbije“.

novi-sindikat-za-novo-vreme-mala

U ustanovi koja brine o zdravlju zaposlenih radnika Železnice Srbije, u prostoru biblioteke, održana je Izborna skupština sindikata. Pored odziva svih delegata skupštine sednici su prisustvovali i zainteresovani zaposleni članovi sindikata. U radu sednice učestvovao je i generalni sekretar Ujedinjenih Sindikata Srbije Nebojiša Savić. Takođe sednici je prisustvovala i predsednica RO Zdravstva, Lada Mitić Janković sa svojim saradnicama, koja je poželela uspešan rad skupštini.

novi-sindikat-za-novo-vreme-1

Skupština je protekla u radnoj i dinamičnoj atmosferi. Na skupštini su usvojeni svi potrebni dokumenti i akti za dalji rad sindikata, kao i program rada za naredni period. Izabran je Odbor poverenika sindikata i rukovodstvo sindikata. Za predsednika/cu izabrana je Sandra Teofilović, za potpredsednika Vladica Radisavljević, a za sekretara Željko Kukić.

Izabrano rukovodstvo sindikata se zahvalilo na ukazanom poverenju i obćalo bespoštednu borbu za ostvarenje zacrtanog plana i programa sindikata.

novi-sindikat-za-novo-vreme-2